Vidunderlig hverdagsluksus

Topphem er blitt en yndlingsrestaurant på kort tid. Jeg har kanskje vært her fem ganger, og jeg går gjerne dit fem ganger til. De baserer seg på enkle og gode råvarer. Stilen er ganske enkel, og det er velsmakende til tusen. Men det er elegant og forseggjort og vakkert. Bare se bildet av deres gulbeterett med fløyelsblomst og sort hvitløk. Måltidet inneholdt mange spennende detaljer. Både jeg og bordfølget rynket på nesen da de sa at første desserten hadde syltede umodne jordbær i seg. Fargen var som på molter, men de smakte egentlig bare som jordbær med noe mer syrlighet enn modne bær. Deres posjerte egg på 63 grader med sitronverbena og Thybo-ost er en fryd i hvordan den føles i ganen. Og det er sjeldent å oppleve et stykke kjøtt med så høy kvalitet som deres svinenakke. Prisen er så pass beskjeden at det er mulig å stikke innom for litt hverdagsluksus. Vinlisten er spennende. De har mye godt på glass.

Pris: Vi spiste 10 retter på deling. Med tips kostet det 1350 kroner. Vi drakk ikke vin.

Liker du artikkelen?

Del på Facebook
Del på Twitter
Send på e-post
Google+

Legg igjen en kommentar